;">

HVEM ER VI?

Vi i Østfold bruktbil har vært i bransjen siden 2016 og har har som visjon om å gjøre bilhandel til en hyggelig opplevelse. Vi tilbyr kjøp, salg, innbytte, og leasing til både privat og bedrifts kunder. Det å handle bil hos oss skal være en positiv opplevelse som skal friste kunden til å komme tilbake til oss. Målet vårt er å kunne tilby brukbiler i alle prisklasser. Har vi ikke bilen du ønsker? Kontakt oss, så skal vi skaffe bilen dere ønsker

TRYGG BILHANDEL

Østfold bruktbil er alltid opptatt av at kunden skal ha en god og trygg opplevelse når det kommer til bilkjøp. Derfor vil vi alltid ta vare på kunden og tilfredstille de kravene og ønskene kunden vil ha. Østfold bruktbil er en autoreg forhandler, som gjør at vi registrer biler på dagen og er klare til utlevering. Vi følger opp kunden gjennom hele prosessen og etter at handlen er gjennomført.


FINANS - FORSIKRING - GARANTI - LEASING

Gjennom våre gode samarbeidspartnere kan vi tilby finans, forsikring og garanti til bilene som selges hos oss. Vi skreddersyr dette etter kundens ønske med gode betingelser.

Vi tilbyr Bruktbil leasing til våre kunder finner du riktig bil så regner vi gjerne på et godt leasingtilbud for deg, og setter opp en pakke akkurat slik det passer deg.

HVORFOR HANDLE BIL AV OSS?


* Tilstandsjekk før utlevering
* Rengjort utvendig og innvendig
* Profesjonell veiledning før og etter salg
* Vi tilbyr gode garantivilkår og kan settes opp etter kundens ønske
* 5 års reklamasjonsrett